Vår personvernpolicy

Personvernpolicy for C2U Group AS

Denne personvernerklæringen gjelder C2U Group AS sine nettsider, herunder også C2U Academy.

C2U Group AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Nettbasert behandling av personopplysninger

Daglig leder har det daglige ansvaret for C2U Groups nettbaserte behandlinger av personopplysninger på www.c2ugroup.com og academy.c2ugroup.com med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, melde seg på kurs, sende melding til selskapet og så videre.

Fjuz AS  er databehandler for C2U Group AS gjennom å være leverandør for utvikling av nettstedet. Oderland AB er databehandler for C2U Group gjennom drift og hosting av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av Oderland AB. Kursguiden er databehandler for C2U Group AS gjennom å være leverandør av våre kurssider på www.kursguiden.no. Acuity Institute er databehandler for C2U Group AS ved å være leverandør av enkelte nettbaserte kurstilbud.

Formål

Formålet med nettstedet er å gi informasjon om våre tjenester og produkter, samt gi kontaktinfo om oss.

Personopplysninger som behandles

C2U Group AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturradresse
  • Telefonnummer og epostadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Hvordan innhentes informasjonen?

C2U Group AS samler inn opplysninger gjennom kontaktskjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Dersom du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til vår kunnskapsplattform C2U Inside, informasjon om våre tjenester, samt tilgang til nyhetsbrev og invitasjon til våre arrangementer.

Vi lagrer din kontaktinformasjon i vårt CRM-system og Mailchimp, et system vi benytter til automatisert markedskommunikasjon. Informasjonen er basert på det du frivillig gir oss, vi innhenter ike informasjon fra tredjeparter.

Dine personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi har registrert på deg og hvordan disse behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Statistikkverktøy

C2U bruker Google Analytics for å samle inn og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies). I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet, men vi har ikke tilgang til personopplysninger eller kan knytte handlinger på nettstedet til enkelte personer.

Informasjon fra Datatilsynet om EUs forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR)

Den nye forordningen blir norsk lov 1. juli 2018. Det betyr at vi får nye regler for personvern i Norge. Det nye regelverket gir virksomheter nye plikter og enkeltpersoner nye rettigheter.

Når selskaper behandler personopplysninger, plikter de å informere de registrerte. Kravene til denne informasjonen blir strengere når forordningen trer i kraft.

Les mer om hva Datatilsynet sier om de nye personvernreglene her.